Velkommen til saltimer på CV Trening

 

 

Formiddagstrim og PT HiiT
I morgen har jeg min første dag som selvstendig Personlig Trener på CV treningssenter på Saltrød! Ved siden av rollen som PT, kommer jeg til å ha her to faste saltimer i uken. Jeg har brukt helgen på å planlegge øktene fremover, så tenkte jeg skulle skrive litt om de her. 
 
Formiddagstrim mandager kl. 9: Først ute er Formiddagstrimmen, som går mandager kl. 9. Dette er en time for godt voksne, som fokuserer på å trene opp basis styrke i hele kroppen, får opp hjertepumpen og forbedrer balanse og mobilitet. Vi begynner med en grundig 20 minutters oppvarming, fortsetter til hoveddel på 30 minutter og avslutter med 10 minutter avslappende uttøying. Øvelsene er av lav belastning på rygg og knær, men dette er likevel en time med god intensitet – og som er utfordrende, gøy og sosial! Deilig start på uken!
 
PT HiiT, mandager kl. 18: Dette er høyintensitets intervalltrening, hvor jeg er din personlige trener! Her er det full fart og varierte øvelser, hvor vi jobber på forskjellige stasjoner i 30-60 sekunder, med korte pauser i mellom. Vi bruker frie vekter, vektstang, battlerope, tredemølle, sykkel, romaskin, kroppsvekt og mer. Hver øvelse har minimum 2 nivåer av vanskelighetsgrad og intensiteter å utføre disse på. Underveis tilpasser jeg øvelsene også på individnivå, dersom det er behov for dette. Alle skal ha mulighet til å delta, og alle skal få en god treningsøkt ut av minuttene vi har til rådighet sammen. Timen passer for alle som ønsker å forbedre kondisjon og/eller øke fettforbrenningen. Mye mulig vi kjører timen ute i parkeringsplassen hvis vært tillater det! 

 

 

Personlig Trener-tjenester
Ved siden av de to faste saltimene i uken, kommer jeg til å være selvstendig Personlig Trener, som vil at at alle PT-timer må avtales direkte med meg og faktureres av meg. Jeg kommer til å være tilknyttet CV treningssenter på Saltrød, som vil si at jeg i hovedsak kommer til å trene PT-kunder her.
Medlemmer av CV trening betaler ingen ekstra kostnad utenom mine PT-priser for å trene med meg, men er du interessert i å trene med meg, men ikke er medlem av CV Treningsenter, har jeg fått en god deal:

 

  • Drop-in pris kr. 85, hvis du for eksempel ønsker å kjøpe 1-6 timer med personlig trening. Dette alternativet lønner seg for deg hvis du av ulike grunner ikke trenger/ønsker å trene på CV Treningssenter utenom våre PT-timer sammen
  • 6 måneders medlemskap på CV Treningssenter til kr. 150/måned, kr. 0 i innmeldingsavgift. kr- 0 for nøkkelbrikke. Ordinær pris uten binding er kr. 399/måned eller kr. 269/måned med 12 måneder bindingstid. 6 måneders medlemskap til kr. 150/måned forutsetter at du kjøper minst 3 PT-timer med meg i løpet av de 6 månedene. Dette alternativet lønner seg for deg som ønsker å trene på CV Treningssenter også utenom våre PT-timer sammen. Medlemskapet faktureres av CV Trening, og kommer i tillegg til priser for personlig trening.

Nyttige lenker:

Priser CV Treningssenter: http://minside.cvtrening.no/BliMedlem/
(ta kontakt med meg for tilbudet om 6 måneders medlemskap+minimum 3 PT-timer)

CV Treningssenter på Facebook: https://www.facebook.com/CV-Treningssenter-Saltr%C3%B8d-138150422881720/

Priser Personlig trening: http://www.christinamihaela.com/priser-personlig-trening/

Priser Gruppetrening med PT: http://www.christinamihaela.com/priser-privat-pt-gruppetrening/

Vilkår Personlig trening: http://www.christinamihaela.com/vilkar-personlig-trening/

Ofte stilte Spørsmål: http://www.christinamihaela.com/ofte-stilte-sporsmal/

Jeg tilbyr foreløpig kostholdsanalyse, evt. også kostholdsplaner kun ved spesielle henvendelser. Har dessverre ingen mulighet for å måle kroppssammensetning enda (andel fett, muskler og vann i kroppen). Ønsker du andre PT-tjenester som morgen- eller kveldsbootcamp, bedriftstrening, hjemmetrening, makspulstest eller fitnesstest, si ifra. Bruk gjerne kontaktskjemaet: http://www.christinamihaela.com/kontakt/

Sporty hilsen,

PT Christina Mihaela

 

 

Foto: Steffen S. Sølvberg, Christina Mihaela

Edit: Christina Mihaela

Lokasjon: CV Treningssenter Saltrød

Follow:

Legg igjen en kommentar: