Lange lokker hos Nikita Hair

/ delvis sponset /

 

FØR ↓   

Dette er arkivbilder fra mitt besøk til Nikita Hair på Amfi Arendal i mars, som jeg ikke har vist dere enda! I forbindelse med at jeg skulle ta bilder for VikingBad, og ikke minst fordi håret mitt sårt trengte et fornyet liv, booket jeg meg time i favoritt frisørstolen hos Nikita Hair. Forrige gang jeg var der, var i november! Med tanke på at det var hele 5-6 måneder siden mitt forrige besøk, er det klart at et halvt år med tørr og kald vinterluft, sletting, svetting og dessverre ingen kuring, setter sitt preg på håret.

 

 

 

UNDERVEIS ↓

Håret fikk endelig pleie! Dyktige Iren tok godt hånd om meg, og serverte meg kaffe og sjokolade i den ene hånden og de nyeste motebladene i den andre. Etterveksten ble tatt hånd om, og de slitte lokkene ble klippet av. Jeg fikk også en reparerende hårkur fra Eleni & Chris i håret, som jeg anbefaler varmt til alle som skal klippe seg hos Nikita Hair på Amfi Arendal.

Dette er en hårkur fra Nikita Hair sin egen profesjonelle hårpleieserie, Eleni & Chris, som er en høykonsentrert multeolje og ekstrakt med fantastisk pleiende effekt på hår og hodebunn, rik på naturlige antioksidanter og fuktighet, og etterlater håret mykt og glansfullt. Effekten kan jeg virkelig kjenne holder i opptil flere vask etter frisørbesøket. Et stort pluss er at den dufter utrolig deilig og naturlig!

Scroll nedover for å få hårkurbehandligen gratis på din neste time hos Nikita Hair på Amfi Arendal! Så sto deeeilig hodebunnmassasje, skylling og føning for tur! 

 

 

 

ETTER ↓

Hver gang jeg har vært hos min faste frisørsalong, føles håret mitt så utrolig mye sunnere, sterkere, ja – gladere! ut,  som om det har fått nytt liv! Selv om jeg klipper opp tuppene, synes jeg at håret utrolig nok er like lang – om ikke lengre – enn før! Men det har nok å gjøre med en kombinasjon av at jeg føler meg et hode lettere og håret er stelt og pleiet hundre prosent. Og jeg går alltid strålende fornøyd ut av salongen, betydelig freshere på håret og med et stort smil om munnen. Ja, jeg må si det som det er! En stor tusen takk til dyktige Iren som tok så godt hånd om meg!

 

 

KUR HÅRET GRATIS NESTE GANG DU STELLER DEG HOS NIKITA HAIR, DU OGSÅ!

Skal du klippe deg eller farge håret hos Nikita Hair på Amfi Arendal, kan DU også få hårkurbehandlingen, helt gratis!

Bare husk å be frisøren om gratis hårkurbehandling og henvis til bloggen!

Psst! Verdien på behandlingen er oppimot kr. 500, og effekten varer selv etter flere vask. Jeg anbefaler det varmt for deg og ditt hår!

BOOK FRISØRTIME HER

____________________________________________________

Follow:

Legg igjen en kommentar: