Señorita

/ delvis sponset /

 

Hvem kjenner seg igjen i at det går lang tid mellom hver gang du er hos frisøren? Jeg også! Og jeg vet ikke helt hvorfor, men tiden bare flyr, sant? Vel, denne dagen var det nok en gang et halvt år siden jeg hadde klipt, farget, kuret og stelt håret mitt. I mellomtiden, har det blitt bleket av solen, blitt badet i saltvann, satt stramt opp i hårstrikk, slettet, krøllet, fønet… Jeg er rett og slett ikke mye stolt over før-bildene som dere ser under her.

Foruten alt det overnevnte som jeg utsetter håret for, er jeg rett og slett for dårlig til å kure håret mitt. Det gjør jeg .aldri. hjemme, kun når jeg er hos frisøren min, Nikita Hair på Amfi Arendal. Dét er for dårlig altså for det stakkars håret, og dét gjorde jeg noe med denne dagen: Jeg kjøpte med meg en leave-in balsam fra Eleni&Chris, som er Nikita Hair sin egen hårpleieserie. Enklere blir det ikke! Etter to runder med shampoo, skal jeg smøre inn i håndkletørt hår en liten dæsj med balsamen fra hårrot til tupp – og voilá, håret får umiddelbar pleie inntil neste hårvask! Det beste er at man ikke trenger å skylle dette ut!

 

 

Huff – og denne dagen var det Lena som skulle stelle meg på håret. Lena, med den fyldige, lange, misunnelsesverdige hårmanken! Om jeg bare kunne ha bestilt å få hennes hår, så hadde jeg gjort det! Men men, det er nå slik at man ikke kan få alt man ønsker seg her i verden, hehe!

Jeg satt meg ned i stolen, gjorde meg komfortabel med en varm kaffekopp og Instagram-scrolling, mens Lena fant frem til forrige hårfarge-blanding, da jeg er så fornøyd med mørke lokker om høsten og vinteren!

 

 

 

FOR en luksus å bli stelt og dullet med av en slik flink frisør som Lena er! Det er aldri heller feil å ta en pust i bakken i frisørstolen og pleie seg selv. Det er balsam for både hår og sjel, ikke sant? Nå må jeg bare ikke la det gå hele 6 måneder igjen til jeg setter meg i frisørstolen!

FØR OG ETTER ↓

 

KUR HÅRET GRATIS NESTE GANG DU STELLER DEG HOS NIKITA HAIR, DU OGSÅ!

Skal du klippe deg eller farge håret hos Nikita Hair på Amfi Arendal, kan DU også få hårkurbehandlingen, helt gratis! Bare husk å be frisøren om den og henvis til bloggen.

Psst! Verdien på behandlingen er oppimot kr. 500, og effekten varer selv etter flere vask. Jeg anbefaler det varmt for deg og ditt hår!

BOOK FRISØRTIME HER

______________________________________

Follow:

Legg igjen en kommentar: