Jeg fikk jobben!

 

MARKEDSEKRETÆR HAREBAKKEN SENTER

Det er en STOR glede å endelig fortelle at jeg starter i ny jobb fra 2. januar 2018! Stillingen er som Markedssekretær / Markedskoordinator for Harebakken senter i Arendal!

Mine ansvarsområder blir i stor grad sosiale medier som Facebook og Instagram, innholdsproduksjon, drift og vedlikehold av nettside, markedsaktiviteter, kommunikasjon med eksterne kontakter som media og andre markedsaktører, senterlederens stedfortreder ved behov, og litt til.

60 BUTIKKER

Jeg kjenner ganske godt til Harebakken senter siden jeg tidligere har jobbet her både på Cubus og på det som i sin tid het Café Koppen. Jeg vet at her er det et skikkelig koselig og personlig miljø – ja, det er jo senteret for hele familien! – samtidig som det stadig er noe som skjer og det bugner av inspirasjon, variasjon og gode tilbud!  Med nesten 60 butikker på senteret, er jeg ikke i tvil om at hverdagen kommer til bli spennende og innholdsrik!

Dette er en rolle og en jobb som jeg gleder meg stort til å ta fatt på fra nyåret. Ikke minst gleder jeg meg til å jobbe tett sammen med denne energibunten, senterleder Hilde Beate! Dream team, sier jeg!

 

 

NORDIC TENNIS NETTSIDE

For de av dere som kjenner meg godt, vet at jeg er gründer av tennisnettsiden nordictennis.no, som jeg lanserte i september i år. Her er jeg både journalist, redaktør, salgsansvarlig og markedspotet. Dette er roller som jeg kommer til å fortsette med i stor grad på kveldene og i helgene. Jeg har alltid vært en som har likt å ha mye å henge fingrene i, og er kjempeklar for å skjerpe fokuset på nordictennis.no i de ledige timer.

Utenom dette kommer jeg til å fortsette å ha én fast saltime på CV treningssenter på Saltrød. Trolig mandager kl. 17, og fortsette som personlig trener. På fritiden er ellers målet også å bli bedre i en vond tennisskulder, som har vedvart i to år, sånn at jeg kan fortsette å spille tennis og trene regelmessig og smertefritt.

Alt i alt er jeg superspent på året som kommer og vet at 2018 blir et utrolig spennende år! Jeg gleder meg veldig mye!

Inntil da ønsker jeg deg en strålende jul og et riktig godt nytt år sammen med dine nære og kjære! Tusen takk for at du følger og heier. Vi ses på Harebakken senter!

Sporty hilsen, Christina Mihaela

 

Follow:

Legg igjen en kommentar: