SURPRISE!

 

Det er ikke bare én, men to grunner til at jeg nå er i London og snart Southampton, England, hvor min mor og besteforeldre bor. Disse bildene er fra april 2015, så dette er første gang jeg er her på over to år. “It goes without saying” at det er sjeldent jeg får besøkt tre av de viktigste menneskene i mitt liv.

Mine besteforeldre, aka. Bida og Bubu, har i stor grad formet meg til å være den jeg er i dag. Og min mor, vel, hun er nok det sterkeste, mest hardtarbeidende og vakreste kvinnemennesket jeg vet om, som har viet hele sitt liv til oss tre døtre.

 

 

 

Det er jammen ikke lenge siden jeg kom hjem fra en ukestur til Oslo. Men med stor støtte fra kjæresten, bestilte jeg like etterpå en ukestur til London. Jeg skulle overraske mamma like før jul, og overnatte hos mine besteforeldre for første gang på over 20 år.

Og planen min funket! Mamma tok til tårene og var helt i sjokk, da hun kom sent hjem fra jobb, til min lillesøster og hennes kjæreste – og der satt jeg, på sofaen! Hun var i mistro, og samtidig overlykkelig!

Til helgen tar vi begge turen til Bida og Bubu, der et overflod av hjemmelaget, tradisjonell rumensk mat og fortsatt familiekos venter meg! Jeg skal bare nyte og verdsette hvert øyeblikk.

 

 

Bortsett fra at det er viktig for meg å besøke med mine nære og kjære, er en annen grunn for meg å ta denne turen nå, at jeg fra 2. januar starter jeg i ny jobb i Arendal!

Som gründer og personlig trener ved siden av, kan man trygt si at hverdagen blir travel. Og jeg storgleder meg! Hva stillingen er, hvor det er og hva det innebærer, skal jeg skrive om i et nytt innlegg 😃

 

Follow:

Legg igjen en kommentar: