Arendal Herregaard Spa & Resort

 

TOPP – CUBUS HAREBAKKEN
BUKSE – BERSHKA
SKO – PULL & BEAR

Det tok meg virkelig ti minutter etter trening til å bli klar for å feire en stor bursdag på Arendal Herregaard. Det er utrolig hvor pyntet og samtidig behagelig et antrekk med en løssittende hvit bukse, en topp med spennende detaljer og selvsagt hvite sneakers (les: guilty pleasure) kan få en til å føle seg! Jeg rakk å vaske håret og stramme det i en hårknute. Litt bronzer og mascara. Fiks ferdig! Dette var første gang jeg besøkte Arendal Herregaard. Førsteinntrykket av bygget, omgivelsene og servering av varm kaffe med en gang vi entret bygget var en svært positiv start på besøket. Dessverre levde hverken maten, som jeg virkelig hadde gledet meg til, eller betjeningen utover kvelden, opp til forventningene. Jeg / vi var forhåpentligvis litt uheldige med begge deler denne kvelden og ikke fikk et riktig innblikk i hvordan maten vanligvis smaker eller hvordan serveringen vanligvis er… Kvelden sto ikke tilbakemeldinger til som jeg har fått fra nære som har vært gjester her før, ei heller til inntrykket som jeg hadde om plassen basert på det jeg har hørt og sett på bilder. Jeg kommer nok igjen en annen gang og håper veldig på en bedre totalopplevelse. Så jeg også får oppleve Arendal Herregaard på sitt beste, slik mange før meg har gjort.

 

****

Follow:

Legg igjen en kommentar: