Hello høstklar frisyre!

 

Endelig ny på håret! Solfrid og Sandra fra Harebakken frisør og hudpleie skal ha all ære for at håret mitt er on point igjen! Dette var mitt første besøk i frisørstolen hos Harebakken frisør. Anledningen for frisørbesøket var at jeg skulle intervjue eier og daglig leder Solfrid om hvordan få og vedlikeholde langt, sunt og glansfult hår – som mange av oss jenter drømmer om, sant? Solfrid kom med mange gode råd!

Hvis du sparer til langt hår, anbefaler jeg virkelig å lese Solfrids hårtips og anbefalinger her!

Denne dagen klipte jeg håret opp og farget det i en nydelig, mørk høstnyanse. Mens Solfrid rådet meg om hvilken farge jeg bør gå for, var frisør Sandra den tok som hånd om mitt hår, vasket det, klipte det og farget det i en nydelig, mørk høstnyanse. Jeg er superfornøyd! Det føles så bra, mykt og fresht! 

Etter besøket føler jeg at jeg kan anbefale Harebakken frisør og hudpleie neste gang du planlegger et frisørbesøk! Jeg tar gjerne turen hit igjen neste gang frisyren skal fornyes! Planen er å gå for en bayalage-look som innebærer at jeg må bleke håret for å få det lysere, og ha i litt fargespill i varme, lysere toner. Det er noe som jeg har hatt lyst å prøve lenge, men ikke turt å gjøre enda. Kanskje neste gang!

Hva synes du om resultatet ? Liker du sveisen og fargen?

Obs! Dette er ikke et sponset eller betalt innlegg. Jeg jobber imidlertid som markedssekretær på Harebakken senter, hvor en stor del av jobben min går ut på å skrive artikler på harebakken.com fra butikkene. Det var dette jeg gjorde hos Harebakken frisør og hudpleie denne dagen, men benyttet også anledningen til å klippe håret og freshe opp fargen. Resultatet skulle jeg bruke som illustrasjonsbilder i artikkelen. Jeg var veldig fornøyd med resultatet  og ville vise det, og siden jeg jo er over gjennomsnittet glad i å ta bilder, ble det et eget blogginnlegg her, på eget initiativ.

Follow:

Legg igjen en kommentar: