Treningsbursdag med Personlig Trener!

****

En STOR TAKK rettes til butikksjef Børre på Kiwi Saltrød  for sponsing av produkter fra Tine Yt og frukt til de spreke bursdagsbarna!

****

Jeg ble nylig spurt om å arrangere en treningsbursdag på CV Treningssenter for fem spreke jenter i 11- og 12-års alderen. Selv om jeg har trappet ned å ta PT-oppdrag på grunn av manglende kapasitet, kunne jeg rett og slett ikke si nei til forespørselen. – Jeg gleder meg til å bidra til at de unge finner glede og mestring i trening, lek, moro og fysisk aktivitet, skrev jeg på min Facebook-side.

Jeg ble nylig sertifisert trener i CrossKids (3-9 år) og CrossTeens (9-14 år) av foredragsholder hos Idretssforbundet, Hos Ronnie, Ronnie Holmen, så med meg i planleggingen av økten hadde jeg inspirasjon fra en dyktig mann som i mange år har jobbet med barn og trening. 

Min filosofi som personlig trener når det kommer til kosthold, er at det er viktig at du spiser nok. Mat er energi og overskudd som gjør at du skal kunne yte godt i hverdag og på trening. Mat hjelper deg å bli sterkere, raskere og i bedre form. Det er viktig å spise og drikke nok – dette var jeg opptatt av å få frem på slutten av økten, og å forklare det til jentene med slike enkle ord.

Jeg var spesielt glad da butikksjef Børre på Kiwi Saltrød, hvor jeg ofte gjør ukeshandelen, var så generøs og nølte ikke med å sponse jentene med hver sin restitusjonsdrikk fra Tine Yt og banan på slutten av økten. Jeg forklarte til jentene at melken hjalp dem med å bygge muskler og bli sterkere og bananen for å få energi. Jentene forsto dette veldig godt og syntes det var superstas å få slike velsmakende “goodiebags”! Tusen takk Kiwi Saltrød og Tine for sponsing!

Min filosofi som personlig trener når det kommer til trening er å finne aktiviteter som gir deg glede å holde på med og som utfordrer deg. Det gir mestringsfølelse, og det er en fantastisk følelse! Finner du noe som gjør deg glad og gir deg mestring, er det enklere skape gode vaner, som igjen er veldig viktig for at trening blir en livsstil, og ikke nok et gjøremål.

Derfor er latter, positiv energi, raushet overfor hverandre, high fives noe som er jeg oppfordrer til både på mine saltimer og i trening av PT-kunder. Jeg går gjerne foran som eksempel og ler på trening, pusher, smiler, roser – samtidig som jeg er nøye med at alle har god form og fullt fokus på øvelsene som vi gjør. Alt dette tok jentene på strak arm og var så utrolig dyktige på at vi sammen skulle lage god stemning!

Og god stemning – det var det! Jeg hadde satt opp en 60 minutter treningsøkt bestående av dynamisk oppvarming, oppvarming for å få pulsen opp og kroppen god og varm, en styrketreningsbolk, en spenst-bolk, et staffeytløp, en treningskonkurranse og en avsluttende styrke- og kondisjonsbolk 😀 Alt vi gjorde var med egen kroppsvekt, men definitivt tungt nok slik at det ble trening ut av det, samtidig som vi sikret god form i alle øvelsene! Og utrolig nok, med flere runder og miksing av lagene, ble alle vinnere i både staffettløpet og i treningskonkurransen 😉

Som PT er jeg utrolig stolt av jentene både for å være så spreke, kreative og intitiativrike som ønsket seg en treningsbursdag, for å ha gitt ALT på trening, for å ha løftet hverandre opp og for å ha samarbeidet UTMERKET i lagoppgavene! Dette var en inspirerende og herlig gjeng å arrangere treningsbursdag for! De var helt RÅE og fantastisk sterke og spreke, alle sammen!

Gratulerer med en herlig treningsbursdag, alle sammen! Bra jobbet! 🙏
Bilder gjengitt med tillatelse

Follow:

Legg igjen en kommentar: