Winter Wonderland

 

Det har blitt en tradisjon de siste fire, fem årene, at vi samler familien og drar til Lindland Natur i Risør for å velge ut og hogge ned årets juletre. De to siste lørdagene før jul arrangeres det juletredager hos Lindland Natur og da er det endelig åpent for selvhogst av juletrær, hest- og sledeskyss, gratis småtrær til barna, bålbrenning, salg av deilig mat som risengrynsgrøt, pølser, vafler og selvsagt kaffe, julebrus og julegløgg.

 

Denne dagen har gang på gang vist seg for oss å være et av årets høydepunkter, og i år var ingen unntak. Snølandskapet som møtte oss var i tillegg prikken over i-en og fungerte som det perfekte bakteppet i letingen etter årets juletre!

 

Har du ennå ikke tatt turen til Lindland natur, vil jeg på det varmeste anbefale deg å gjøre det til jul neste år!

Klikk her for å se bilder fra vårt julebesøk til Lindland Natur i 2015 og fra vårt første besøk i 2014.

Jakke_Haust Harebakken / Ullgenser og skinnhansker_H&M / Sko_Sport outlet / Lue_Cubus  / Alle bilder tatt med iPhone

****

Og med dette, vil jeg sende dere de varmeste ønsker om en fortsatt God Jul og et Godt Nytt År! Måtte julen glitre med gledelige stunder, ro og kjærlighet, og måtte 2019 bringe lykke, mestring, god helse, suksess, oppfylte ønsker og uforglemmelige øyeblikk! 

****

Follow:

Legg igjen en kommentar: