24 timer senere: Fullbooket! Klar for treningsøkt på Harebakken Senter!

/ Sponset: Tights og topp fra Sport Outlet Harebakken. Personlige favoritter som jeg valgte ut sammen med følgere av Harebakken på Instagram. Her tester jeg ut tøyet gjennom en god treningsøkt og opplever at buksene sitter veldig godt på, og for meg som vanligvis liker å trene i singlet, syns jeg denne sømløse langermet toppen, som man fint kan bruke under vinterklær også, puster godt og er ikke for varm under trening! Storfornøyd! /

Fulltid

Altså! Litt bakgrunn først: Hvorfor i all verden har jeg valgt å holde en treningsøkt på et kjøpesenter?! Det har seg slik at jeg i januar gikk over fra 80% til fulltidsstilling som markedssekretær på Harebakken senter. Bortsett fra drift og innholdsproduksjon for Facebook, Instagram og nettsiden vår, annonsering og budsjettering, er et av mine nye ansvarsområder i stor grad å lage en plan for og booke aktiviteter til våre kampanjeperioder på senteret. Og det er ikke få! Dere vet hvordan man pleier å si typ hos oss skjer noe hele tiden? Vel, hos oss på Harebakken gjør det virkelig det! Om ikke det er en butikkåpning, en stor kampanje i en av butikkene, merkedager, konkurranser og tilbud som skal informeres om og nyheter som jeg vil inspirere med, så har vi i hvert fall én stor aktivitet på senteret hver måned, som strekker seg over flere dager og hvor vi inviterer kundene til å oppleve noe ekstra! Førstkommende aktivitet i min nye stilling er Helse og Velvære-dager på Harebakken, og det er nå til fredag 15. og lørdag 16. februar.

Jeg har riktignok lagt en plan, og booket senteraktiviteter for hele året, sånn i grove trekk, og det er superspennende! Forvent dere nye og spennende opplevelser på Harebakken i år, for å si det sånn! Jeg er stolt av å ha med videre flere av aktivitetene som var superpopulære i fjor som moteshow, Sommermarked, Meet & Greet med velkjente figurer for de minste, og selvsagt vår tradisjonelle og populære Ullfest på høsten! Men i tillegg, har jeg prøvd å tenke nytt, fritt og annerledes, for å gi våre kunder nye opplevelser! 

Spreke aktiviteter

Først ute er altså Helse og Velvære-dager (etter januarsalget, Morsdag og Valentine såklart!). Jeg tenkte: Hvorfor ikke invitere idrettsklubber til å holde oppvisning, ha demoer, konkurranser? Jeg tok derfor kontakt med Arendal Tennisklubb (Klubben i mitt hjerte!) og fikk raskt et positivt  svar om at de kunne ha mini-tennis på senteret! Dette er en aktivitet som klubben har hatt blant annet på Kanalplassen i Arendal sentrum og det er stadig både barn og voksne som bokstavelig talt vil slå et slag for tennis da! Det er kjempemoro og vi har plassen på senteret til å sette opp mini-tennisbane, slik at alle som vil kan prøve tennis med god coaching fra dyktige trenere fra klubben, uansett alder! Kjempespennende, jeg håper på å få tid til å slå litt selv 😀 Neste år håper jeg at også flere klubber vil være med og vise seg!

Foruten dette tok jeg kontakt med noen leverandører for å sparre litt angående flere aktiviteter under Helse og Velvære, og jammen dukket forslaget om Bamsesykehus opp! Så skjønt, og perfekt under Helse og Velvære-dager! Barna kan ta med sine bamser, dokker, kosekluter til en grundig helsesjekk! Behandling er på stedet. Sår, teddyfeber, kosesjokk blir foretatt. Hver pasient måles og veies. Alle pasienter får helsekort, diplom og vitamin! Kan ikke annet enn å smile av dette, jeg! 

 

 

Treningsøkten

Så tenkte jeg: Trening, det er jo en naturlig del av vår helse og velvære. Hva er da mer nærliggende enn å holde en treningsøkt selv?! Men på et kjøpesenter? Hva hvis ingen tør å melde seg på? Men hva hvis de gjør det! Da er det gøy å filme og ta bilder underveis og vise økten til flere, som ikke hadde mulighet til å være med. Men er det “skummelt” med en gang et kamera er tilstede? Ja, men da må jeg være tydelig på forhånd på at det vil bli filmet og tatt bilder – da vet de påmeldte hva de går til! Alt dette tenkte jeg på, men funderte egentlig ikke så mye lenger enn det, før jeg kastet meg ut i det. Jeg presenterte ideen til noen av de treningsrelaterte butikkene her på Harebakken, som Sport Outlet, Life helsekost og Meny, som alle tente med en gang på ideen og ville sponse deltakerne med en goodiebag!

Jeg presenterte også ideen for en våre store lokale idrettsstjerner, som Harebakken er sponsor for, nemlig Årets Idrettsnavn på Sørlandet og tidligere OL-gullvinner i skøyter lagløp Simen Spieler Nilsen. Min tanke var at vi kunne ha treningsøkten sammen, men Simen hadde dessverre pådratt seg en  ryggskade og er under opptrening. Derfor landet vi på at vi kan ha tid til spørsmål om trening, kosthold og karriere med Simen for de påmeldte etter treningsøkten, og autografsignering for alle på senteret, mens jeg holder treningsøkten.

Fun fact: I planleggingen av økten har jeg i ære for dyktige Simen lagt inn Skøyteløperen som en av øvelsene som vi skal gjøre 😉 Utover dette blir det en typisk Christina-økt, men med kun kroppsvektsøvelser – jeg lover dog både styrketrening og puls, og en topp treningsøkt!

Fullbooket

Når alt dette var avklart, la jeg ut et innlegg på Facebook om at jeg kommer til å åpne for påmelding påfølgende dag. Det var maks 8 plasser ledige, og det måtte være minimum 5 påmeldte for at jeg skulle gjennomføre treningen. Jeg var også forberedt på å lage et blogginnlegg for å melde fra om at påmeldingen nå er åpen.

Men det rakk jeg ikke! For plassene fylte seg opp i løpet av de litt over 24 timer timer etter at jeg postet på Facebook-siden min og til Harebakken om at påmeldingen åpnet! Folk sendte meg e-post med påmelding for både seg selv og en treningsvenn! Det er jo fantastisk sporty gjort! Og helt underbart å ha med seg en å trene sammen med i en slik setting! Og slik ble treningsøkten med meg under Helse og Velvære-dager på Harebakken fullbooket!

Obs: Hvis du som leser dette har lyst å melde deg på i tilfelle det blir meldt frafall fra en av de andre deltakerne, kan du sende meg en e-post til [email protected] så skal jeg kontakte deg hvis det skjer. 

Sport Outlet Harebakken

Så er det dette med treningsklær. Jeg elsker jo fresht treningstøy (hvem gjør vel ikke det?) og jeg ville gjerne ha på meg noe fra Sport Outlet på Harebakken under treningsøkten. Så jeg tok turen til butikken, fant en del favoritter, filmet litt og tok bilder og la ut på Instagram Story til Harebakken. Jeg ville inkludere våre følgere på Instagram i å hjelpe meg velge ut et antrekk og samtidig vise litt av utvalget av treningstøy i butikken.

Nå er det jo slik at våre stories på vår Instagram-konto får en del visninger, og det er jeg så stolt av! Følgerne følger med og vil se nyheter, tilbud og hverdagsglimt fra senteret. Men aldri før har vi hatt så mange visninger på en story, som da jeg besøkte Sport Outlet og inkluderte følgerne i det jeg så på og til å stemme på deres favorittantrekk! Så moro! Ja, det var ut av komfortsonen min å filme og ta bilder mens det var kunder i butikken, men 1) jeg er jo egentlig en linselus i hjertet og syns innerst inne at det er gøy å utfordre seg selv foran kamera, og 2) jeg hadde følgerne i bakhodet og et sterkt ønske om å ta de med på min “reise” inne hos Sport Outlet. Jeg vet at jeg selv syns det er gøy å se personlige stories fra andre som jeg følger på Instagram, så våre følgere gjør tydeligvis også det. Og det er det vi er her for: å gi våre kunder, våre følgere det de vil ha, informasjon og inspirasjon!

Så nå, i forhold til treningsøkten, gjenstår det bare for meg å velge ut musikk til treningsøkten, spikre den fast, tenke ut hvordan vi skal filme treningsøkten for å legge det ut, hente goodiebags fra butikkene og ta vaaarmt imot deltakerne på trening på lørdag og ha det knallmoro sammen!

Tilslutt vil jeg varmt anbefale deg å ta en titt på hele det spreke programmet som vi har linet opp for Helse og Velvære-dager på Harebakken denne fredag 15. og lørdag 16. februar! Her er det noe for alle! Programmet finner du ved å klikke her

 

 

Follow:

Legg igjen en kommentar: