"Bestem deg for at du ønsker det mer enn du er redd for det."

OM CHRISTINA

Ambisiøs og positiv 33-åring, som finner stor glede i trening, tennis, å være kreativ og å inspirere andre. Bachelorgrad i kommunikasjon, utdannet journalist og internasjonalt sertifisert personlig trener fra Høyskolen Kristiania. Tidligere frilansjournalist, prosjektleder og butikksjef. Nå gründer av Norges nye tennisportal nordictennis.no, markedssekretær for Harebakken senter og Sports Marketing konsulent. Mitt mål er å bidra positivt og være en ressurs i alle jobber jeg påtar meg.

"Jeg drives av lidenskap for det jeg gjør, kreativitet og faglig utvikling. Jeg skjerpes av mestring og suksess."

PROFILERT I:

REFERANSER

Hva PT-kunder sier:

 

Takk for noen flotte og harde treninger! Du er kjempedyktig og motiverende.

- Stine P.

Det har vært kjempegøy og veldig motiverende å være med på treningene dine. Alltid blid og positiv og greier å få en til å yte det lille ekstra. Du er god!

- Anita N.

Takk for all hjelp, gode ideer og forslag til endringer av kosthold!

- Åge S. 

Takk for en virkelig flott PT time og for en kjempe god gjennomgang Christina! Jeg var så fornøyd med det du gikk igjennom! Dette forstår jeg du virkelig har greie på!

- Benjamin T.

Tusen takk for alt du gjorde i dag. Nå føler jeg meg litt bedre for å ha startet på dette!

- Albert R.

Disse 10 ukene med Christina har vært helt topp. Hun har pushet meg og jeg er kjempemotivert til å yte mer for hver økt med henne. Når jeg ikke tror at jeg klarer mer, så pusher hun meg til å klare 5 repetisjoner til - det er jo en seier i seg selv for meg! Hun er veldig flink til å vise og forklare øvelsene og passer på at jeg gjør alt teknisk korrekt, at jeg ikke belaster galt. Jeg føler at jeg har lært mye og har nådd mitt mål om å bli sterkere i hele kroppen! Dette er en jobb som Christina er skapt til.

- Ingrid S.

Takk for gode økter, Christina! Du er utrolig flink, grundig, kreativ, motiverende og alltid smilende. Det har vært hardt, men det har også vært lærerikt og utfordrende for meg.

- Mariell H.

Jeg har erfaring med et stort spekter av oppdrag, som kommunikasjons- og marketingkonsulent, med sponsoratarbeid og øvrige PR-tjenester, produktpromotering i egne kanaler, samt som modell og ambassadør.

KUNDER

Et utvalg av merkevarer som jeg har jobbet med:

PORTEFØLJE (kommer)

Et utvalg av oppdrag som jeg har vært involvert i, og hvordan:

På bloggen deler jeg hverdagsøyeblikk, innblikk i min trening, treningstips, prosjekter som jeg er involvert i og veien som gründer.

ONLINE REKKEVIDDE

Sosiale medier-kanaler for Christina Mihaela:

+ 1000

Instagram-følgere

+ 300

Unike besøk på blogg/mnd

+ 500

LinkedIn-nettverk

+ 400

Facebook-følgere

+ 90

Pinterest-følgere

KONTAKT

Har du spørsmål om personlig trening, forespørsel om samarbeid eller andre henvendelser, send meg mail ved å fylle ut kontaktskjemaet under:

Adresse: Tromøyveien 20, 4841, Arendal

Mobil: 980 23 457