PERSONLIG TRENING

Som din personlige trener er jeg opptatt av:

1) at du får et effektiv, helhetlig og variert treningsopplegg som passer akkurat deg, dine mål og forutsetninger,
2) at du blir utfordret og opplever glede og mestringsfølelse i treningene våre sammen, og
3) at du skal få mer ut av å trene med meg enn om du hadde trent alene.

Hver treningstime varer 60 minutter. Jeg tilbyr fire ulike pakkeløsninger for personlig trening: 1 time, 6 timer, 11 timer og 21 timer eller mer. Inkludert i alle pakkene er individuelt skreddersydde treningsopplegg tilpasset dine mål og forutsetninger. Faktureres av PT Christina Mihaela, kun forskuddsbetaling.

Jeg er tilknyttet CV treningssenter på Saltrød, Arendal. Ikke-medlemmer av CV som ønsker å trene med meg, tilbys drop-in pris kr. 85 eller 6 måneders medlemsskap for kr. 150/måned, kr. 0 i innmeldingsavgift. kr- 0 for nøkkelbrikke. Forutsetter at du kjøper minst 3 PT-timer i løpet av de 6 månedene. Ta kontakt med meg hvis dette er interessant. Medlemskapet faktureres av CV Trening, og kommer i tillegg til priser under for personlig trening:

PRISER PERSONLIG TRENING

Prøvetime/1 time

Lurer du på hvordan det er å trene en-til-en med meg? Eller ønsker du å gi en økt til en venn i gave? En enkelttime er løsningen for deg. I begynnelsen av timen sammen, blir jeg først kjent med din treningsbakgrunn, helsehistorie og finner ut av din motivasjon og mål med treningen. Jeg legger opp en morsomt, variert og utfordrende treningsøkt basert på informasjonen jeg fikk av deg på forhånd, veileder og motiverer deg gjennom øvelsene, slik at du får en effektiv treningsøkt og en "feeling" på hvordan det er å trene med meg. 

Kr. 500

Pakke med 11 timer

Drømmer du om å bli sterkere, mer utholdende, gå ned i vekt eller komme i generelt bedre form? Denne pakken passer for deg. Vi starter med en kartleggingssamtale av din generelle helse og tidligere treningserfaring og avklarer bestemte mål med treningen. Jeg kjører en enkel styrke- og kondisjonstest på deg i vår første time sammen, underveis i treningsperioden og etter i vår siste time sammen. Jeg skreddersyr treningsøkter, loggfører fremgangen og gir kostholdsråd underveis som vil hjelpe deg på veien til å nå dine treningsmål. Jeg tar også ansvar for ditt totale treningsbilde, inkludert øktene som vi ikke har sammen. Gjør deg klar for å føle mestring og å lære å pushe egne grenser - og rett og slett erfare at du er mye sterkere enn du tror! 

Kr. 400 per time, totalt kr. 4.400

Pakke med 6 timer

Denne pakken egner seg for deg som har behov for noen få timer til å komme i gang med treningen. Du føler kanskje et behov for en grundig teknisk gjennomgang av styrkeøvelser for å bli trygg på å utføre dem på egenhånd. Første del av vår første time sammen bruker jeg på å bli kjent med din treningsbakgrunn, helsehistorie og finner ut av din motivasjon og mål med treningen. Så er det tid for testing! Jeg veileder deg gjennom en enkel kondisjons- og styrketest, som vi skal gjøre også i vår siste time sammen. Basert på vår samtale og første test, legger jeg en plan for ukene som kommer. Jeg tar ansvar for ditt totale treningsbilde og gir deg råd for hvordan du best bør legge opp treningen, inkludert øktene som vi ikke har sammen. De neste timene trener vi fysisk og går gjennom teknisk utførelse av de mest effektive øvelsene som trener kroppen fra topp til tå. Vi avslutter med å gjennomføre testen på nytt!

Kr. 450 per time, totalt kr. 2.700

Pakke med 21 timer eller mer 

Denne pakken er for deg som ønsker å skape regelmessige treningsrutiner og du er klar for å investere tid og ressurser for å få det til. Vi starter med en kartleggingssamtale av din generelle helse og tidligere treningserfaring og avklarer bestemte mål med treningen. Jeg kjører en enkel styrke- og kondisjonstest på deg i vår første time sammen, underveis i treningsperioden og etter i vår siste time sammen. Jeg skreddersyr, varierer og periodiserer treningsøkter, loggfører fremgangen og gir kostholdsråd underveis som vil hjelpe deg på veien til å nå dine treningsmål. Jeg tar også ansvar for ditt totale treningsbilde, inkludert øktene som vi ikke har sammen. Gjør deg klar for å føle mestring for styrketrening og å lære å pushe egne grenser - og rett og slett erfare at du er mye sterkere enn du tror! 

Kr. 375 per time, totalt fra kr. 7.875

REFERANSER

Hva PT-kunder sier:

Takk for noen flotte og harde treninger! Du er kjempedyktig og motiverende.

- Stine P.

Det har vært kjempegøy og veldig motiverende å være med på treningene dine. Alltid blid og positiv og greier å få en til å yte det lille ekstra. Du er god!

- Anita N.

Takk for all hjelp, gode ideer og forslag til endringer av kosthold!

- Åge S. 

Takk for en virkelig flott PT time og for en kjempe god gjennomgang Christina! Jeg var så fornøyd med det du gikk igjennom! Dette forstår jeg du virkelig har greie på!

- Benjamin T.

Tusen takk for alt du gjorde i dag. Nå føler jeg meg litt bedre for å ha startet på dette!

- Albert R.

Disse 10 ukene med Christina har vært helt topp. Hun har pushet meg og jeg er kjempemotivert til å yte mer for hver økt med henne. Når jeg ikke tror at jeg klarer mer, så pusher hun meg til å klare 5 repetisjoner til - det er jo en seier i seg selv for meg! Hun er veldig flink til å vise og forklare øvelsene og passer på at jeg gjør alt teknisk korrekt, at jeg ikke belaster galt. Jeg føler at jeg har lært mye og har nådd mitt mål om å bli sterkere i hele kroppen! Dette er en jobb som Christina er skapt til.

- Ingrid S.

Takk for gode økter, Christina! Du er utrolig flink, grundig, kreativ, motiverende og alltid smilende. Det har vært hardt, men det har også vært lærerikt og utfordrende for meg.

- Mariell H.

"Motivasjon er det som får deg igang, vaner er det som får deg til å fortsette."

KONTAKT

Bruk kontaktskjemaet under hvis du er interessert i personlig trening og/eller privat pt-gruppetrening med meg. Ønsker du andre PT-tjenester som morgen- eller kveldsbootcamp, bedriftstrening, hjemmetrening, makspulstest eller fitnesstest, si gjerne ifra. Jeg tilbyr foreløpig kostholdsanalyse, evt. også kostholdsplaner kun ved spesielle henvendelser. Spesifiser under:

Adresse: Tromøyveien 20, 4841, Arendal

Mobil: 980 23 457