PRIVAT PT-GRUPPETRENING

Er dere en gjeng som ønsker å trene sammen i deres egen private gruppe? Dette er tilbudet for deg som ønsker personlig trening til en lavere pris og som liker å trene sammen med dine venner! Dere får deres egen lukkede gruppe, hvor ingen andre kan melde seg på. Jeg lover varierte, effektive treningsøkter fra gang til gang og individuell veiledning og tilpasning fra meg som deres personlige trener. 

Velg mellom privat gruppetrening for 2 til 8 personer. Jo flere dere er, jo rimeligere er det per person. Faktureres av PT Christina Mihaela, kun forskuddsbetaling.

Hver treningstime varer 60 minutter. Tid for treningene avtaler vi sammen. Sted for treningene er CV treningssenter på Saltrød, Arendal. Ikke-medlemmer av CV som ønsker å trene med meg, tilbys drop-in pris kr. 85 eller 6 måneders medlemsskap for kr. 150/måned, kr. 0 i innmeldingsavgift. kr- 0 for nøkkelbrikke! Forutsetter at du kjøper minst 3 PT-timer i løpet av de 6 månedene. Ta kontakt lenger ned på denne siden hvis dette er interessant. Medlemskapet faktureres av CV Trening, og kommer i tillegg til priser under for privat PT-gruppetrening:

PRISER PRIVAT PT-GRUPPETRENING

2 personer

Kr. 300/person/time

4 personer

Kr. 150/person/time

3 personer

kr. 200/person/time

5-8 personer

kr. 100/person/per time

REFERANSER

Hva PT-kunder sier:

Takk for noen flotte og harde treninger! Du er kjempedyktig og motiverende.

- Stine P.

Det har vært kjempegøy og veldig motiverende å være med på treningene dine. Alltid blid og positiv og greier å få en til å yte det lille ekstra. Du er god!

- Anita N.

Takk for all hjelp, gode ideer og forslag til endringer av kosthold!

- Åge S. 

Takk for en virkelig flott PT time og for en kjempe god gjennomgang Christina! Jeg var så fornøyd med det du gikk igjennom! Dette forstår jeg du virkelig har greie på!

- Benjamin T.

Tusen takk for alt du gjorde i dag. Nå føler jeg meg litt bedre for å ha startet på dette!

- Albert R.

Disse 10 ukene med Christina har vært helt topp. Hun har pushet meg og jeg er kjempemotivert til å yte mer for hver økt med henne. Når jeg ikke tror at jeg klarer mer, så pusher hun meg til å klare 5 repetisjoner til - det er jo en seier i seg selv for meg! Hun er veldig flink til å vise og forklare øvelsene og passer på at jeg gjør alt teknisk korrekt, at jeg ikke belaster galt. Jeg føler at jeg har lært mye og har nådd mitt mål om å bli sterkere i hele kroppen! Dette er en jobb som Christina er skapt til.

- Ingrid S.

Takk for gode økter, Christina! Du er utrolig flink, grundig, kreativ, motiverende og alltid smilende. Det har vært hardt, men det har også vært lærerikt og utfordrende for meg.

- Mariell H.

"Vinnere gir aldri opp. De som gir opp, vinner aldri."

KONTAKT

Bruk kontaktskjemaet under hvis du er interessert i personlig trening og/eller privat pt-gruppetrening med meg. Ønsker du andre PT-tjenester som morgen- eller kveldsbootcamp, bedriftstrening, hjemmetrening, makspulstest eller fitnesstest, si gjerne ifra. Jeg tilbyr foreløpig kostholdsanalyse, evt. også kostholdsplaner kun ved spesielle henvendelser. Spesifiser under:

Adresse: Tromøyveien 20, 4841, Arendal

Mobil: 980 23 457